Rick, Gerrie en Henri zijn enthousiast over de mega op=opruiming.
Rick, Gerrie en Henri zijn enthousiast over de mega op=opruiming. Foto:

Mega uitverkoop bij Meubelstudio Van Haren

Algemeen 1.321 keer gelezen

BOXMEER | Meubelstudio Van Haren is weer aan het stunten. De woonspecialist aan de Raetsingel in Boxmeer heeft weer uitbundige kortingsacties. Een groot deel van de collectie mag de deur uit met korting, tot wel 50%. Eigenaren Henri van der Straaten en Gerrie van Wijk zijn enthousiast over de actie. Daarnaast lichten ze ook graag een tipje van een sluier op.

“Het zijn economisch moeilijk tijden. Mensen letten echt wel op wat de kosten zijn,” zegt Gerrie. Henri vult aan: “Maar meubels worden te alle tijden verkocht. Meubels zijn altijd nodig. Mensen blijven verhuizen en verbouwen.” Het duo ziet ook een vernieuwingsdrang veroorzaakt door corona. Mensen waren twee jaren lang aan huis gebonden. “Dat laten ze nu achter zich. Ze willen iets nieuws. Iets fris!”

Service en kwaliteit
Gerrie F: “Nu bieden we alles goedkoper aan. Voor veel mensen is dat nu dus ontzettend mooi meegenomen.” De Hapsenaar benadrukt dat er spetterende kortingen gelden op het uiteenlopende aanbod, van tafels tot kasten en van boxsprings tot banken. “En zoals je van ons gewend bent is alles van de hoogste kwaliteit,” “Net zoals altijd komen we het ook, bij je thuis brengen, monteren én nemen we al het verpakkingsmateriaal weer netjes mee.” Henri: “Kortom, service zoals je van ons gewend bent!”

Rond en organisch
Medewerker Rick sluit aan in het gesprek. Hij is enthousiast over het tweede voordeel van de opruiming. “We gaan plaatsmaken voor de nieuwe collectie. Nieuwe hoekbanken, nieuwe bedden, en allemaal met meer rondere vormen. Meer organisch.” De meubelspecialisten zien de woontrends verschuiven van ‘robuust en industrieel’ naar meer ‘natuurlijk’. “En dat zie je terug in onze nieuwe collectie, “Dit druppelt langzaamaan binnen nu.”

Sla nu je slag
Henri concludeert: “Eigenlijk is dit dus hét moment om even langs te komen voor nieuwe meubels. Daarnaast kun je hier al terecht als je echt wat nieuws wil hebben.” Henri kikt instemmend: “Alles wat hier in de showroom staat kunnen we snel leveren. Vandaag kopen is morgen zitten. Maar bedenk wel, op is op!”

De mega uitverkoop van Meubelstudio Van Haren loopt nog tot en met februari. Benieuwd, loop is binnen bij de Raetsingel 2A te Boxmeer. Meer informatie is te vinden op www.meubelstudiovanharen.nl

Uit de krant