Afbeelding

Opnieuw Foodservice Award voor Boxmeers familiebedrijf

Algemeen 1.977 keer gelezen

BOXMEER | Meer dan 31.000 consumenten hebben afgelopen weken hun stem uitgebracht voor de Foodservice award. In deze verkiezing bepaalt de consument welk bedrijf de beste foodservice biedt en beoordeelt hierin op service, kwaliteit, sfeer en prijs. Tijdens de Horecava is bekend gemaakt dat de Zuivelhoeve winkels voor het tweede jaar op rij de overall titel wint. Daarmee is dit van oorsprong Twentse familiebedrijf verkozen tot beste foodservice bedrijf van Nederland. Andere winners in categorieën zijn onder andere gewonnen door Eazie, van der Valk, Kwalitaria, ’t Stoepje, Anne & Max en AH to Go.

De prijs is met trots in ontvangst genomen. ‘Wij zijn super trots en vereerd dat wij deze prijs voor het tweede jaar op rij in ontvangst mogen nemen. Wij willen onze trouwe klanten enorm bedanken. Als specialist proberen wij elke dag de klantverwachting te overtreffen, door lokaal het verschil te maken met de lekkerste smaken van eerlijke producten’, vertellen Marcel en Janne Bolten Van Zuivelhoeve Boxmeer

Zuivelhoeve Winkelbedrijven is een sterk groeiende franchiseformule met bijna 85 winkels door heel Nederland. Alle winkels worden door zelfstandige ondernemers gerund waarbij ieder op eigen unieke wijze invulling geeft aan zijn ondernemerschap en assortiment van verse producten als Hollandse -en boerenkaas, buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten.

Uit de krant