Scan de QR-code met de Camera App op je telefoon om een bedrag te doneren aan de mooiste traditie van Nederland.
Scan de QR-code met de Camera App op je telefoon om een bedrag te doneren aan de mooiste traditie van Nederland.

De Metworstruiters komen bij u langs

Algemeen 1.273 keer gelezen

BOXMEER | De Metworstrennen staan weer voor de deur, Metworstmaandag 20 februari is het zover, dan zullen de ruiters weer gaan strijden om Boxmeerse hoogste eer: de Koningstitel. Dit jaar verschijnen er naar verwachting 24 ruiters voor de Koningstitel en drie knollenruiters aan de start.

Om alles veilig te laten verlopen voor mens en dier zullen er twee kilometer dranghekken en negen kuub zand geplaatst worden op ‘t Vortums Veld. Om dit te kunnen bekostigen doen wij een beroep op de middenstand en de inwoners van Boxmeer. Zondag 5, maandag 6 en dinsdag 7 februari kunt u onze ruiters van de Metworst bij u aan de deur verwachten voor de jaarlijkse rondgang. Iedere bijdrage, groot of klein, is daarom van harte welkom. 

Scan de QR-code
We gaan met de tijd mee en er kan ook via de QR-code gedoneerd worden. Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage aan de mooiste traditie van Nederland!

Hang de Metworstvlag uit
Vanaf zaterdag 4 februari mogen de Metworstvlaggen weer uit. Kleurt u Boxmeer ook Blauw/wit? De vlaggen zijn te koop bij Van Dinter Media en HEMA Boxmeer in drie verschillende maten, prijzen variëren van € 20,- tot € 50,- . Ook kunt u daar ons prachtige boek “Ze zien los” kopen, voor slechts € 7,50 kunt u de ontroerende verhalen lezen van onze Oud-Koningen en nog veel meer. Daarnaast zijn er ook kielen, sjaals en petten te koop van “De Metworst”.

Graag tot ziens in ‘t Vortums Veld!

Uit de krant