Wil jij graag wat meer doen met jouw zangtalent? Misschien is popkoor Ameezing Vocals dan wel iets voor jou!
Wil jij graag wat meer doen met jouw zangtalent? Misschien is popkoor Ameezing Vocals dan wel iets voor jou! Foto:

Popkoor zoekt mannen!

Algemeen 2.270 keer gelezen

HAPS | Popkoor Ameezing Vocals uit Haps bestaat sinds februari 2022 en heeft al enkele optredens achter de rug. Onder leiding van de enthousiaste dirigente Veerle Verschuren, het zeer swingende repertoire en heel veel leuke zangeressen en zangers is het koor in zijn korte leven al uitgegroeid tot een zanggezelschap van formaat. Inmiddels telt Ameezing Vocals al vijftig leden. Onder deze leden zijn er op dit moment acht mannen (drie bassen en vijf tenoren). En, hoewel deze mannen hun partijtje prima kunnen zingen, zou het voor het evenwicht in het koor heel fijn zijn als hun aantal nog iets groter zou worden. Gezien het aantal bassen is dáár natuurlijk vooral behoefte aan.

Vandaar dat Ameezing Vocals een oproep doet aan alle mannen die het leuk vinden om te zingen. “Kom dit gewoon een keertje bij dit enthousiaste koor proberen,” zegt het koor opgewekt. “De repetities zijn iedere maandag van 19.30 tot 21.30 in “De Kuip” in Haps en je mag altijd een paar keer meedoen om te ontdekken of het iets voor jou is.”  

De zangers en zangeressen drukken op het hart dat nieuwe leden absoluut niet per se uit Haps hoeven komen. “Er zijn al leden uit meerdere dorpen van het Land van Cuijk!” 

Wie graag een paar keer wilt komen proberen, of meer informatie wilt, kan je een berichtje sturen naar info@vocalsbyveerle.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant