Finish. Alpe d'HuZes
Finish. Alpe d'HuZes Foto: Leon Voskamp

24 uur voor KWF in Mill – doe jij ook mee?

Algemeen 786 keer gelezen

MILL | In het Aldendrielpark in Mill  wordt er op en rond Koningsdag een 24-uurs actie voor KWF georganiseerd. Dit door en voor deelnemers aan Alpe D’HuZes zodat zij extra donaties kunnen werven voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Elke deelnemer aan Alpe D’HuZes maar ook alle anderen die dit goede doel een warm hart toedragen kunnen deelnemen aan de activiteiten die georganiseerd worden, maar ook zelf een activiteit organiseren kan uiteraard. Alles is mogelijk, de activiteit hoeft geen 24uur te duren, maar zou bij voorkeur wel plaats moeten vinden gedurende deze 24 uur voor KWF tussen woensdag 26 april 17.00 uur en donderdag 27 april (Koningsdag) 17.00 uur. Ook tevoren iets organiseren of doen en tijdens deze 24 uur voor KWF het bedrag overhandigen is natuurlijk ook mogelijk.

Contact
Wil je deelnemen aan deze 24 uur met een eigen activiteit, participeren in de organisatie of deze dag helpen bij de uitvoering? Laat het weten. Telefoon: 0485 32 56 34. Mobiel: 06 10 838 612 Email: info@beleefhetinmill.nl

Uit de krant