Gefeliciteerd Piet!
Gefeliciteerd Piet!

Boxmeer is weer een wereldkampioen rijker; KLE-ZA-TRO wint goud in Napels

Algemeen 3.068 keer gelezen

BOXMEER / NAPELS | Na een onderbreking van twee jaar vanwege Corona en Vogelgriep, mocht er eindelijk weer een WK-tentoonstelling georganiseerd worden. Van 20 tot en met 22 januari was het Italiaanse Napels het toneel van de Mondial C.O.M.  wereldkampioenschappen voor vogelkwekers. Vogelvereniging KLE-ZA-TRO was vertegenwoordigd met één lid, namelijk Piet Heesakkers uit Stevensbeek. Daar leverde hij een geweldige prestatie. 

Er waren weer duizenden vogels ingezonden uit verschillende landen, waaronder 444 uit Nederland. Talloze soorten en kleuren kanaries, tropische vogels en kromsnavels, het was allemaal aanwezig in Napels. Piet wist met zijn zebraduifje goud te behalen. Het vogeltje sleepte 93 punten in de wacht, voldoende om wereldkampioen te worden. Met zijn Vredesduifje en Oorvlekduifje wist Piet tevens zilver te behalen.

Vogelvereniging KLE-ZA-TRO, die weer op de kaart is gezet, feliciteert Piet met deze klinkende overwinning. Ook lid worden van vv KLE-ZA-TRO? Neem contact op met 06 19863021 of 06 40419695

Uit de krant