Afbeelding

Gryphus gaat op de Ierse tour!

Algemeen 777 keer gelezen

VIERLINGSBEEK | Een week na de Ierse nationale feestdag wordt Gryphus omgetoverd tot een heuse Irish pub. Waan U in het Temple Bar District in Dublin of waar dan ook op het groene beloofde eiland en vier het feest der feesten. Met een pint Guinness in de ene en een glas Kilkenny in de andere hand. En dit allemaal om de sterfdag van de heilige Paddy te herdenken. Rare jongens, die Ieren. Maar o zo gezellig! 

Het wordt alleen maar plezanter door de muziek van Good Company. Lekkere Ierse folk gemaakt door vijf muzikanten met een opgeteld muzikaal verleden van zo’n 200 jaar. Harry Janssen, Peter Bonants en de Vierlingsbeekse ‘Ieren’ Yvonne Berden, Bert Verbeeten en Henk Koppes brengen met veel enthousiasme en plezier een óverheerlijke ’stew’ van traditionals, evergreens, ballades en drankliederen. Gezelligheid gegarandeerd. En dan is het natuurlijk aan U om in de beste Ierse traditie uit volle borst mee te zingen. Slàinte!

Het is St. Patrick’s Eve op zaterdag 25 maart in Gryphus aan de Grotestraat 18a te Vierlingsbeek. Gryphus is geopend vanaf 20.30 uur en de entree bedraagt 8,00 euro. Meer informatie over deze Ierse avond is te vinden op internet www.gryphus.nl.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant