Marcel Stevens praatte het aan elkaar, met links van hem Martijn en rechts vader Jan, zus Katrien en moeder Gerda.
Marcel Stevens praatte het aan elkaar, met links van hem Martijn en rechts vader Jan, zus Katrien en moeder Gerda.

Geslaagd jubileumweekend Tuincentrum Van de Hulsbeek

Algemeen 1.281 keer gelezen

WANROIJ | Er viel wat te vieren afgelopen weekend bij Tuincentrum van de Hulsbeek in Wanroij. De familie vierde samen met vrienden en familie, klanten en andere genodigden 50 jaar vakmanschap. “Het was een top weekend”, aldus Martijn van de Hulsbeek. Hij neemt het stokje over van zijn ouders Jan en Gerda.

“Ik ben vanaf nu het aanspreekpunt”, vertelt Martijn. “Daardoor ligt er minder druk op de schouders van mijn ouders, zodat zij van hun pensioen kunnen gaan genieten. Ze hebben echter een hoop kennis die we nog goed kunnen gebruiken dus op de achtergrond zullen ze af en toe nog bijspringen. Ze zijn ook apetrots, ze hebben een leuk weekend gehad.” Tijdens een officieel momentje met confetti en cadeaus werd er nog even stilgestaan bij de overdracht.

Vroeg aan de poort
Ook de bezoekers waren enthousiast, die stonden zowel op zaterdag als zondag bij openingstijd al aan de poorten. “Er waren veel geïnteresseerden”, vertelt Martijn. “Mensen vonden dat er een mooi stuk aan de winkel is gezet, alles is strak en netjes. Dat de huisstijl overal is doorgevoerd draagt daar zeker aan bij. Dat geeft rust, duidelijkheid en herkenbaarheid.” Martijn besluit: “De reacties waren goed, ik hoop dat mensen nog eens terugkomen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant