José van Platform Toegankelijk Boxmeer (links) is bijzonder te spreken over het postkantoor in de Boerderijwinkel.
José van Platform Toegankelijk Boxmeer (links) is bijzonder te spreken over het postkantoor in de Boerderijwinkel. Foto:

Dikke pluim voor onmisbaar postkantoor bij Verdaasdonk

Algemeen 2.647 keer gelezen

BOXMEER | Meerdere klachten kwamen binnen bij PostNL toen het laatste postkantoor uit het Boxmeerse centrum verdween. Zonder van die klachten te weten opende Verdaasdonk in 2022 een nieuw PostNL-punt in de Boerderijwinkel aan de Steenstraat 106 in Boxmeer. Met name Platform Toegankelijk Boxmeer is hier bijzonder over te spreken.

“Wij bieden hier echt alles aan. Van pakketjes verzenden tot auto-overschrijven. We bieden echt het totaalpakket van wat bij een postkantoor hoort,” vertelt een enthousiaste medewerkster van de boerderijwinkel. “Laatst hadden we nog een pakketje dat naar China moest. Dus hebben wij ook alles geregeld wat betreft de douanepapieren.”

Een postkantoor op een centraal gelegen plek is voor velen onmisbaar, minder mobiele mensen in het bijzonder. Niet voor niets dat een deel van de klachtregen die PostNL vanuit Boxmeer over zich heen kreeg, afkomstig was van Platform Toegankelijk Boxmeer. Dat Verdaasdonk nu, op eigen initiatief, dit postpunt heeft, verdient volgens de gehandicaptenbelangenorganisatie een dikke pluim. “Wij hebben hun bedankt dat ze bereid waren dit te doen!” aldus Toegankelijk Boxmeer. “Trouwens, wij hebben nooit meer iets gehoord over onze klachten.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant