Afbeelding
Foto:

Breincollege over het gezond houden van je hersenen

Algemeen 778 keer gelezen

BOXMEER | Op donderdag 30 maart vindt in Bibliotheek Boxmeer een lezing plaats over onze hersenen. Deze wordt verzorgd door Dieuwke Aberson. De lezing ‘Gezonde Hersenen’  is toegankelijk voor iedereen en geeft inzicht in het functioneren van de hersenen en hoe de ontwikkeling en degeneratie verloopt. Daarnaast komt ook aan bod wat je kan doen om dit vitale onderdeel van ons lichaam in optimale conditie te houden.

De lezing wordt gegeven door Dieuwke Aberson. Zij gaf al eerder diverse andere lezingen over dit onderwerp in de bibliotheek Zij is afgestudeerd psycholoog en momenteel werkzaam als registercounselor in haar eigen praktijk zelf-in-zicht, als psycholoog voor een verzuimbegeleidingsorganisatie Insieme en als coach voor Weight Watchers. Zij was jarenlang voorlichter voor de Hersenstichting.

De lezing begint om 14.30 uur. De toegang is gratis voor leden. Niet leden betalen €3,-. Vooraf aanmelden is wenselijk. Dit kan via wwww.biblioplus.nl/agenda of aan de balie van één van de bibliotheekvestigingen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant