Afbeelding
Foto: Theo Bogels

Fotogroep Raak exposeert met Pasen in Dorpshuus Ledeacker

Algemeen 716 keer gelezen

LEDEACKER | Fotografen Henk Kempen, Theo Bögels, Herman Peters, Marga Nuijs en Rens Hubers vormen sinds 2014 Fotogroep Raak. In het Paasweekend van 8 - 9 - 10 april presenteren zij een expositie in ’t Dorpshuus te Ledeacker. Alle fotografen tonen daar hun beste recente werk. De fotografen van Raak zijn blij dat zij hun werk weer mogen laten zien aan alle belangstellenden. De bezoekers kunnen gaan genieten van een fraaie verzameling foto’s. Wicher Bos, voorzitter van de Koninklijke Fotobond afdeling Brabant Oost, zal de expositie openen. 

Theo Bögels (Sint Agatha) fotografeert graag onderweg. Tijdens eerdere exposities toonde hij veelal straatbeelden. Nu zal Theo zijn kijk op het landschap laten zien.

Henk Kempen (Ledeacker) laat een opmerkelijke serie zien met als titel “Kijk op de wereld”. Maar Henk is een veelzijdig fotograaf dus ook de natuur en de straat komen aan bod. 


Foto: Henk Kempen

Marga Nuijs (Wanroij) is een gepassioneerd fotograaf die zowel in haar studio als in de wereld daarbuiten bijzondere beelden weet vast te leggen. Sfeervolle foto’s maar ook verhalende foto’s waarbij de kijker volop wordt uitgedaagd.


Foto: Marga Nuijs

Rens Hubers (Mill) zal een aantal “tegenliggers” laten zien, mensen die hij tegenkomt en na een praatje op de foto zet. Ook toont Rens een aantal “stille” beelden. 


Foto: Rens Hubers

Herman Peters (Wanroij) fotografeert met een bijzondere camera wat leidt tot een sfeervol effect in zijn beelden. Tevens toont Herman een aantal portretten. Herman draagt ook zorg voor het vakkundig afdrukken van de foto’s voor deze expositie.


Foto: Herman Peters

Openingstijden: zaterdag 8 t/m maandag 10 april van 13:30 tot 17:00 uur. Fotogroep Raak heet iedereen van harte welkom. De toegang is gratis! Voor meer informatie kan men bellen met Henk Kempen (06 241 670 57) of Herman Peters (06 373 216 99) of mailen naar: fotogroepraak@gmail.com 

Uit de krant