Buitenplaats Zevenhutten heeft alle ingrediënten die de mens verbindt met de elementen natuur, recreatie en herinnering.
Buitenplaats Zevenhutten heeft alle ingrediënten die de mens verbindt met de elementen natuur, recreatie en herinnering.

Buitenplaats Zevenhutten opent het veldcafé en terras!

Algemeen 1.605 keer gelezen

CUIJK | De lente is weer begonnen! Dat betekent dat het terras van Buitenplaats Zevenhutten bij Cuijk weer geopend is. Aankomende zondag houdt Buitenplaats Zevenhutten dan ook een open dag om hierbij stil te staan. Die dag is het thema Kunst & Cultuur. Wat kun je verwachten? 

De gehele dag is Dide van den Broek aanwezig om haar schilderijen tentoon te stellen. Kunstwerken gemaakt vanuit de Silverlining gedachte in verschillende kleurenthema’s. Ook worden natuurfoto’s gemaakt door Ellen Duvekot tentoongesteld. Prachtige foto’s uit onze regio van zowel dier als natuur. Marijke van Bergen zal ook de hele dag aanwezig zijn om je mee te nemen in haar verhalen. Verhalen en sprookjes over alles wat de natuur ons te bieden heeft. Marijke vertelt verschillende verhalen die zowel jong als oud zijn!

Wandelingen en rondleidingen 
Brabants Landschap zal op die dag twee wandelingen begeleiden om 11.00 uur en om 14.00 uur. Wil jij meer weten over de natuur van Natuurgebied Zevenhutten? Benieuwd naar nieuwe wandelroutes? Dan zien we je graag op 2 april!

Natuurlijk zijn de medewerkers van Buitenplaats Zevenhutten de hele dag aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden over natuur, recreatie, maar ook herinnering. Om 12.00 uur en 15.00 uur zullen ook rondleidingen door het gebouw worden gegeven waarin alles wordt verteld over afscheid en herinnering in de Buitenplaats.

Buitenplaats Zevenhutten
Een plek om herinneringen en verhalen te delen, om tot bezinning te komen en te mogen stilstaan. En een heerlijke plek om na een enerverende wandeling in het bos of een fietstocht door de omgeving even bij te tanken. De koffie staat klaar, maar ook kun je op het terras genieten van een lunch of een hapje en een drankje. Of een knapzakje waarmee kinderen op ontdekkingstocht kunnen gaan.

Buitenplaats Zevenhutten is veel meer dan alleen een kleinschalig crematorium. Het verdient dan ook uitleg waarom er bij een crematorium een veldcafé is. Het natuurgebied Zevenhutten waarin de Buitenplaats ligt, heeft alle ingrediënten die de mens verbindt met de elementen natuur, recreatie en herinnering. De rust en de ruimte zorgen ervoor dat mensen de aandacht krijgen die ze verdienen.

Buitenplaats Zevenhutten is een initiatief van Schrijen afscheid en herinnering. Een uniek project in samenwerking met onder andere Brabants Landschap. Een sfeervol gebouw waar je in alles de verbinding met de natuur voelt. Bezoek www.zevenhutten.nl/agenda/ voor meer info over deze of komende activiteiten. Zelf een activiteit organiseren op de Buitenplaats of aanhaken bij suggesties die er al zijn gedaan? Laat het vooral weten!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant