Jorn Gerrits
Jorn Gerrits Foto: Yvonne Jacobs Fotografie.

Eerste gala Pro College Boxmeer

Algemeen 999 keer gelezen

BOXMEER | Jorn Gerrits (17) is een van de organisatoren van het eerste gala voor eindexamenkandidaten van het Pro College in Boxmeer. Omdat hij ‘het wel zou leuk vinden’ om met zijn tractor in galakleding in een stoet door Boxmeer te rijden, stapte de 17-jarige inwoner van Groeningen met die vraag naar de directie van de school voor praktijkonderwijs. Die ging vervolgens in op zijn verzoek, waarna Jorn samen met Nick van Hoof en Collin Hendriks het heft in handen nam om het eerste Pro Collega-gala op touw te zetten. 

Op woensdag 24 mei is het zover en heten alle vijfdejaarsleerlingen van het Pro College iedereen van harte welkom om naar hun stoet, die bestaat uit een grote variëteit aan voertuigen, te komen kijken. Die trekt vanaf 18.00 uur door Boxmeer, Sambeek en Vortum-Mullem en eindigt in Groeningen bij huize Gerrits, waar zowel schoolverlaters als hun leraren vervolgens hun welverdiende eindexamenfeestje bouwen. 


Boxmeer Stationsweg , Spoorstraat, Burgemeester Verkuijlstraat, Koorstraat, Steenstraat, Sambeekseweg, Grotestraat richting Groeningen. 

Uit de krant