Het appartementencomplex aan de Vorstendom.
Het appartementencomplex aan de Vorstendom. Foto: Google Streetview

Verdihuis organiseert info-avond op Vorstendom Cuijk

Algemeen 2.372 keer gelezen

CUIJK | Omwonenden hebben de laatste maanden gezien hoe het verouderde seniorencomplex aan de Vorstendom in Cuijk meer en meer leeg kwam te staan. De bewoners trokken allen naar een andere, mooie woning elders in de buurt. Het vrijgekomen pand krijgt een nieuwe functie onder de vlag van het Verdihuis. Om de omwonenden te informeren over de plannen organiseert het Verdihuis een informatieavond op woensdag 31 mei.

“We willen graag kennismaken met de wijkraad en buurtbewoners,” meldt het Verdihuis. “Kennismaken en vertellen over wie we zijn en wat onze gezamenlijke plannen zijn.” Het Verdihuis organiseert deze informatieavond samen met woningcorporatie Mooiland en gemeente Land van Cuijk. Vanaf 19:30 uur is iedereen welkom in het pand aan de Vorstendom om kennis te maken. “de deur staat voor u open.”

Reintegratie
Het Verdihuis is een maatschappelijke organisatie voor mensen en gezinnen die door problemen dak-/thuisloos zijn geworden. De Osse organisatie is gespecialiseerd in het begeleiden van deze mensen om opnieuw deel te nemen aan de maatschappij.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant