Afbeelding
Foto:

Schrijf je in voor Koffietennis bij Play Back Beers

Algemeen 716 keer gelezen

BEERS | Is het alweer een tijdje geleden dat je op de tennisbaan stond? Of heb je nog nooit les gehad of een racket in je hand gehouden en zou je het wel eens willen proberen? Tennisvereniging Play Back Beers geeft mensen de kans om het (weer) op een laagdrempelige manier op te pakken. In de zomer wordt er gestart met ‘Koffietennis’. 

Bij Koffietennis krijgen deelnemers op zondagochtend tennislessen van een uur van een tennisleraar. “Na afloop kun je, je raadt het al, gezellig een kopje koffie (of wat anders) drinken en napraten over je prestaties.” De zes lessen vinden plaats op 25 juni, 2 en 9 juli en op 3, 10 en 17 september. Tot het eind van het jaar kunnen koffietennissers de tennisbanen van Play Back gratis te reserveren.

Geen racket? Geen probleem. De leenrackets van Play Back Beers zijn gratis voor deelnemers. Tevens krijgen zij korting op rackets bij Marc Sport in Cuijk. Voor meer informatie en/of aanmelding kan een email gestuurd worden naar koffietennisplayback@gmail.com. Zien we je op 25 juni?

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant