Denk jij het goede antwoord te weten?
Denk jij het goede antwoord te weten? Foto:

Weet jij hoeveel M&M’s er in deze pot zitten?

Algemeen 1.680 keer gelezen

OPLOO | Profile Marc Ermens in Oploo bestaat binnenkort 25 jaar. Om dat te vieren start de fietsspecialist vanaf vandaag met een spetterende feestvierdaagse. Naast mooie kortingen en acties betekent dat ook een mooie winactie. Ga jij er met die prachtige Cortina-fiets vandoor?

Eigenaar Marc Ermens over de vier dagen feest: “Je krijgt korting of acties op de fietsen en op de accessoires. Daarnaast zijn er ook fietsen met een gratis verzekering en zelfs vijf jaar garantie op de e-bikes. Eigenlijk is bijna alles in de winkel wel voorzien van een leuke actie.”

Kom je dan bij de kassa aan met een mooi kortingsproduct, dan kun je eigenlijk niet om de grote pot vol M&M’s heen. Marcs echtgenoot Miranda: “Als jij raadt hoeveel M&M’s er daadwerkelijk in die pot zitten, dan win jij die fiets. Iedere betalende klant mag meedoen. Op zaterdag 1 juli, op de dag dat we écht 25 jaar bestaan, maken we de winnaar bekend!”

Kortom, heb jij een goed inschattingsvermogen en ben je toe aan een nieuwe fiets? Kom dan zo snel mogelijk naar Oploo en doe mee!

Uit de krant