Proost! Op een geweldige BierpruuverHei.
Proost! Op een geweldige BierpruuverHei.

‘Vianen mag trots zijn op de eerste ‘BierpruuverHei’

Algemeen 3.114 keer gelezen

VIANEN | “Het is een geweldig succes geworden, er wordt al gerept over de geboorte van een nieuw evenement in het Land van Cuijk!” Jan Pouwels is razend enthousiast over de BierpruuverHei, dat op eerste pinksterdag plaatsvond in Vianen. Samen met Edwin, Ronald & Cindy, Willem en Jesse organiseerde Jan het evenement, dat hoogstwaarschijnlijk een vervolg krijgt. 

“Het weer was fantastisch, het plein sfeervol aangekleed met boompjes van VGL Groen Tuinprojecten en veldboeketten verzorgd door Jeanne van Haren,” zegt Jan tevreden. Kortom, niets dat een fantastische middag in de weg kon staan. En met een assortiment van 23 verschillende soorten smakelijk speciaalbier, lokaal gebrouwen door De Noest, De Cuijkse Brouwbrigade, Mannenpap, Toebes en Gradoen, waren alle ingrediënten voor een topmiddag aanwezig. 

Dat realiseerden niet alleen Edwin, Ronald, Cindy, Jesse, Willem en Jan, maar ook ruim 450 anderen. Het zonnige bierfeest trok namelijk bezoekers van heinde en verre, allen dorstig en gezellig. “Vianen mag trots zijn op de eerste ‘BierpruuverHei,” concludeert de organisatie. “Voor herhaling vatbaar, dus op naar eerst pinksterdag 2024.”


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant