Het is ook een ideale mogelijkheid voor de huidige blokfluitleeringen om je te oriënteren op een ander instrument.
Het is ook een ideale mogelijkheid voor de huidige blokfluitleeringen om je te oriënteren op een ander instrument.

Instrumenten oriëntatie ochtend van de Boxmeersche Harmonie

Algemeen 558 keer gelezen

BOXMEER | Op zaterdag 10 juni organiseert Muziekvereniging Boxmeersche Harmonie een zogenaamde ‘instrumenten oriëntatie ochtend’. Kinderen die bezig zijn met een blokfluitcursus of deze bijna hebben afgerond, of kinderen en andere muziekliefhebbers die voorheen een instrument hebben bespeeld, kortom iedereen die belangstelling heeft in het bespelen van een muziekinstrument kan zich die ochtend laten informeren naar de mogelijkheden om een muziekinstrument te gaan leren bespelen.

Behalve dat er een aantal mensen van Muziekvereniging Boxmeersche Harmonie aanwezig zijn, zijn er ook muziekdocenten present om tekst en uitleg te geven. Kortom een interessante muzikale ochtend voor jong en oud die hier belangstelling in hebben.

De Boxmeersche Harmonie zorgt dat er een aantal instrumenten beschikbaar zijn om te bekijken en om op te blazen , zelfs een drumstel is voorhanden. Deze ochtend vindt plaats achter de Weijer, ingang hoek speelplaats van basisschool de Weijerwereld en is van 10.30-12.00 uur. Wees welkom allemaal!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant