Welk land brouwt volgens jou het lekkerste bier? Kom jureren bij het internationale bierfestival op Kloster Graefenthal.
Welk land brouwt volgens jou het lekkerste bier? Kom jureren bij het internationale bierfestival op Kloster Graefenthal.

Internationaal bierfestival op Kloster Graefenthal

Algemeen 935 keer gelezen

GOCH | Met veel enthousiasme kondigt Kloster Graefenthal, net over de grens bij Goch, het eerste grote internationale bierfestival aan! Uniek bij dit festival is het internationale karakter. Met tientallen regionale, nationale en internationale biersoorten, is er voor de bierliefhebber keus genoeg! De zorgvuldig geselecteerde bieren komen onder andere uit Duitsland, Japan, Mexico, Spanje, Polen, Tsjechië, Italië, België, Nederland en de VS. Ook craft beer zal er zijn! Uniek is verder dat deze bieren in afzonderlijke stands worden aangeboden, gecombineerd met gerechten van het bijbehorende land. 

“U kunt aldus naar hartenlust internationale culinaire hoogstandjes combineren met een breed en gevarieerd aanbod aan bieren, en hiervan genieten op een door u gereserveerde biertafel,” meldt de organisatie. “Onder het genot van livemuziek en een zomers gevoel is dit event de ideale gelegenheid om met vrienden en of familie af te spreken en van deze dynamische en internationale mengelmoes aan bieren en gerechten te genieten.”

Het bierfestival vindt plaats op vrijdag 9 en zaterdag 10 juni. Tickets zijn te koop via tickets.kloster-graefenthal.de. Indien voorradig is er ook een dagkassa (€12,-).

Uit de krant