Met steeds gekkere kledingkeuze's probeert de boer hogerop te geraken. (Foto: Bas Delhij)
Met steeds gekkere kledingkeuze's probeert de boer hogerop te geraken. (Foto: Bas Delhij)

Try-out ‘Boer zoekt het hogerop’

Algemeen 1.117 keer gelezen

BEUGEN | Het toneelspel ‘Boer zoekt het hogerop’ werd eind mei afgetrapt met een klein maar enthousiast publiek. Het komische stuk gaat over een rijke boer die erg ontevreden is over zijn huidige maatschappelijke gang van zaken en héél ver gaat om in hogere kringen te komen. Met veel geld, belachelijke kledingkeuzes en les nemen om zijn spraak te verbeteren, wil hij hogerop. Niets kan hem tegenhouden. Zijn vrouw probeert hem af te remmen, wat maar niet lukt en haar tot wanhoop drijft. 

Een heel vernieuwend toneelstuk waarin zelfs de souffleuse een plek heeft op het podium, een koor wat voor mooie afwisseling zorgt en een dansgarde die meewerkt om de boer danspassjes te leren. En dat allemaal in een perfect aangeklede omgeving bij een boerderij, waar het allemaal afspeelt. Mooier kan niet.

Professioneel
Zoals een van de bezoekers zei: “Ik ben helemaal niet van toneel maar dit stuk vond ik echt mooi, komisch en in een geweldig mooie aangeklede omgeving. Ik had dit niet willen missen.” Een andere bezoeker: “Ik heb al vele amateur toneelstukken gezien maar je kunt wel zien dat hier een professionele regisseur aan het werk is geweest. Een stuk geschreven in de huidige tijd, gericht op deze landelijke omgeving en met héél veel humor. Klasse en dit moet je gezien hebben.”

Mis het niet
Reden voor iedereen die dit aanspreekt om kaartjes te bestellen voor een van de uitvoeringen in het weekend van 9 en 10 juni. Kaartjes zijn € 12,50 en te bestellen via: ToBeBeugen.nl of in het MFC ‘t Kruispunt te koop. Mocht je via de website niet direct een terugkoppeling krijgen, kijk dan even in de spambox.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant