Het Boxmeers Vocaal Ensemble staat garant voor een bijzondere Vaartmis.
Het Boxmeers Vocaal Ensemble staat garant voor een bijzondere Vaartmis.

Vaartmis met Boxmeers Vocaal Ensemble in de Basiliek

Algemeen 832 keer gelezen

BOXMEER | De prachtige Basiliek van Boxmeer zal op zaterdag 10 juni weer het decor vormen voor de Vaartmis, verzorgd door mannenkoor Boxmeers Vocaal Ensemble. Deze eeuwenoude religieuze viering belooft ook dit jaar weer een inspirerende avond vol muziek en devotie te worden. Het Boxmeers Vocaal Ensemble, een getalenteerd koor dat bekend staat om zijn vocale perfectie en passie voor muziek, zal deze speciale mis opluisteren met indrukwekkende stemmen.

Tijdens de mis, die begint om 19.00 uur, hoort u prachtige koorstukken, gebracht in de sfeervolle ambiance van de Basiliek.
De Vaartmis in is een bijzondere gelegenheid voor gelovigen en muziekliefhebbers om samen te komen en te genieten van een spirituele en muzikale ervaring. In de majestueuze setting van de Basiliek, gecombineerd met de prachtige uitvoeringen van het Boxmeers Vocaal Ensemble, belooft het een belevenswaardige viering te worden.

Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de Vaartmis in Boxmeer. Mis deze unieke gelegenheid niet en kom genieten van de betoverende klanken van het Boxmeers Vocaal Ensemble en van mannenkoorzang in het bijzonder. Zorg dat u op tijd aanwezig bent voor een goede plek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant