Juul Cuppen en Bart Hermsen doen er alles aan om jou te ontzorgen.
Juul Cuppen en Bart Hermsen doen er alles aan om jou te ontzorgen.

Huis (ver)kopen? Bart en Juul willen je volledig ontzorgen

Algemeen 2.956 keer gelezen

OEFFELT | Het kopen of verkopen van een woning is een moeilijk en complex proces. Er komt veel bij kijken, denk aan wettelijke en administratieve haken en ogen, maar ook aan het bijzondere jargon. Wie zich op de woningmarkt gaat begeven doet er dan ook verstandig aan om een goede adviseur in de armen te sluiten. Juul Cuppen en Bart Hermsen hebben onlangs de handen ineen geslagen en aansluiting gevonden bij Huizonline.nl. Het uit Beers en Oeffelt afkomstige duo hamert op een gerichte en persoonlijke werkwijze, zoals mensen uit het Brabantse het fijn vinden en als prettig, toegankelijk wordt ervaren. 

“Wij hadden eerst een afspraak bij een andere zakelijk adviseur. Dat was heel zakelijk. Toen kwam Juul langs en het was heel normaal. Hij legt het in Jip & Janneke-taal allemaal uit, ouwehoert wat tussendoor, maar levert wel snel en goed werk. Heel toegankelijk. Dat vind ik echt top. Heb direct mijn vader en broer ook aangeraden naar Juul te stappen!”

Bart en Juul grijnzen tevreden als ze bovenstaande klantrecensie lezen, omdat die precies beschrijft waar ze voor staan. “Ik vind niets leuker dan bij mensen aan de tafel zitten en hen te helpen met hun woning,” zegt Juul opgewekt. Bart vult aan: “Zo’n keukentafelgesprek is heel belangrijk. Bij het zoeken van een financieel adviseur gaat het niet altijd om de harde feitjes. Nee, het gaat er om dat men zich gehoord voelt, je vertrouwen!”

In álle vijvers vissen
Vanuit de overkant van Barts keuken vertelt Juul over de samenwerking, Huizonline en Geld en Woning, wat ze belangrijk vinden én wat hen onderscheidt van anderen. “Als mensen een huis willen kopen, of daarvoor een hypotheek willen afsluiten, dan kunnen wij alles voor hen regelen. Van A tot Z.” Zijn compagnon vult aan: “Volledig ontzorgen, dat vinden wij heel belangrijk. Bij Geld en Woning kan dat uitstekend omdat we toegang hebben tot alle geldverstrekkers. Bij Huizonline starten we het proces aan en verkoop van uw woning.”

Het duo schudde elkaars hand voor het eerst toen ze beide werkten voor ABN Amro. Juul: “De adviseurs van die bank hebben alleen toegang tot hun eigen palet. Ze kunnen enkel vissen in hun eigen hypotheekaanbod. Dat geldt voor alle banken. Maar wij, wij kunnen dus in alle vijvers tegelijk vissen.”

Fijn regelen en volledig ontzorgen
Enkele jaren geleden besloten de heren voor henzelf te beginnen en het ABN-wezen achter zich te laten. De groen-gele stropdas en het kleurloze pak werd ingeruild voor een vlotte, nette spijkbroek en fris overhemdje. “Wij houden niet zo van de stijve kantoorpanden en grijze kleding. Maar we hebben wel alle contacten nog van die tijd. Heb jij dus een goede taxateur nodig, of iemand die het energielabel moet regelen, dan kunnen wij iemand in ons netwerk vragen en dan weten we ook zeker dat het goed geregeld wordt,” legt Bart uit. “Zoals ik eerder al zei, volledig ontzorgen!”

Binnen dit alles draait het dus om de mensen in kwestie en het voor hen best passende advies. “Dat betekent dus soms ook dat je ‘nee’ moet verkopen,” vertelt Bart. “Dat is dan het beste voor die situatie!” Hij sluit af met een anekdote over één van zijn eerste klanten. “Die man, die belde mij en vertelde dat zijn zus vijftien jaar geleden bij mij voor advies kwam. Dat had te maken met een complexe situatie rondom het erven van de ouderlijke woning. Het kwam er op neer dat wat ze wilde, niet kon. ‘Maar jij hebt haar toen alles zo fijn en eenvoudig uitgelegd, en ook goed en eerlijk advies gegeven. Dat heb ik altijd onthouden en daarom zou ik graag hebben dat je me opnieuw helpt,’ zei hij. En dat allemaal vijftien jaar later! Moet je nagaan!” Juul lacht: “We stonden er zelf ook een beetje versteld van maar hij was gewoon ontzettend tevreden. En wij dus ook want we hebben hem goed kunnen helpen. Precies wat we willen.” Bart: “En weet je wat nou het allerleukste is? Zijn vader én broer hebben ons inmiddels ook al gebeld…”

Ook het advies van Bart en Juul nodig? Of zoekt jouw broer of vader nog een goede adviseur? Neem contact op met Bart en Juul via barthermsen@geldenwoning.nl of juulcuppen@geldenwoning.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant