Eindexamenleerlingen doen inspiratie op voor hun examenwerk kunst in het Stripmuseum in Brussel.
Eindexamenleerlingen doen inspiratie op voor hun examenwerk kunst in het Stripmuseum in Brussel. Foto: Veronique Verhoeven, docent Metameer

Metameer ‘Expositie examenwerk kunst’ vanaf 15 juni in De Weijer Boxmeer

Algemeen 641 keer gelezen

BOXMEER / STEVENSBEEK | Eindexamenleerlingen Metameer waren vele uren bezig met hun examenwerken kunst en vanaf 15 juni mag het grote publiek de kunstresultaten komen bewonderen!

Eindexamenleerlingen vmbo, havo en vwo van Metameer jenaplan Boxmeer en Metameer Stevensbeek exposeren gezamenlijk hun examenwerken kunst in De Weijer Boxmeer. Op donderdag 15 juni vindt om 16.30 uur de officiële opening plaats. De expositie is tot en met zondag 2 juli te bezoeken.

Het thema ‘vermaak’ staat centraal in de tentoongestelde eindexamenwerken. De eindexamenleerlingen brachten ter inspiratie voor hun kunstwerken een bezoek aan het Limburgs Museum in Venlo of Het Stripmuseum in Brussel. Na ruim onderzoek en analyse gingen de leerlingen aan de slag met hun tweedimensionale werken voor het Beeldend Vormend examen. Naast het praktijkgedeelte werd ook een theoretisch examen afgenomen. De verrassende en schitterende kunstresultaten zijn te bewonderen tijdens de expositie. Voor meer informatie over het kunst- en cultuuronderwijs op Metameer www.metameer.nl

De Metameer ‘Expositie examenwerk kunst’ vindt plaats van 15 juni tot en met 2 juli en is gratis te bezoeken in De Weijer Boxmeer. Wij nodigen u van harte uit om de officiële opening bij te wonen en/of de expositie te bezoeken.

Uit de krant