Afbeelding
Foto:

ZIP ZIP HOORAY: Popkoor uit Landhorst bestaat tien jaar!

Algemeen 2.267 keer gelezen

LANDHORST | We bestaan tien jaar en hoe gaaf is dat?!, stelt popkoor ZIP (Zingen is Plezier) uit Landhorst. “Daar zijn wij enorm trots op. Dat is reden voor feest en wie jarig is trakteert toch?” De zangers en zangeressen van ZIP gaan trakteren met dat waar ze goed in zijn: een prachtig buitenconcert op zaterdag 1 juli in de feestelijk aangeklede tuin achter dorpshuis de Stek in Landhorst. Ontvangst is vanaf 18.45 uur, om 19.30 uur begint het gratis toegankelijk feestje.

Tien jaar geleden maakte het jongerenkoor in Landhorst de overstap naar een popkoor. Dat bleek een gouden greep, het koor groeide in aantal van vijftien naar ruim 50 leden. Zingen is Plezier dekt de lading van dit enthousiaste gezelschap. De leden komen vanuit heel de omgeving, maar liefst veertien kernen zijn vertegenwoordigd. “Op wie we bijzonder trots zijn is onze dirigente Victorine Egelmeers. Zij is het warme hart van onze vereniging. Victorine brengt haar kunde, haar enthousiasme en haar plezier over op de Zippers,” aldus het popkoor.

Als feestelijke verrassing is er een gastoptreden van gitaarclub Pizzicato uit Zijtaart. Meerstemmig brengen ze klassiekers en toppers van nu.

Dankjewel
In het afgelopen jaar werd ZIP bestolen van haar apparatuur. Middels een succesvolle crowdfunding wist het koor de dure roof op te vangen. ZIP: “Dit concert is dan ook een groot dank-je-wel voor alle gulle giften die we hebben mogen ontvangen. In het bijzonder noemen wij hier de Fanfare Landhorst en Van Dijk Logistics. Voor hen zijn dan ook VIP -plaatsen gereserveerd. Op voorhand willen we onze lokale ondernemers en verdere sponsoren bedanken voor hun bijdrage aan het concert.”

Mis het niet
“Kortom,” besluit ZIP. “Heel veel redenen om met ons mee te vieren, we zien jullie graag op 1 juli bij dorpshuis de Stek in Landhorst vanaf 18.45 uur. De toegang is gratis. Mocht het slecht weer zijn, dan zal het concert binnen in de gymzaal van De Stek worden gehouden.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant