Eric Vloeimans en Egbert Derix
Eric Vloeimans en Egbert Derix

Drie bijzondere jazzconcerten bij De Steenakker in Haps

Algemeen 678 keer gelezen

HAPS | Nederlands meest geliefde trompettist Eric Vloeimans komt op 24 september samen met pianist Egbert Derix naar Huistheater De Steenakker in Haps. Eric is bekend om zijn vloeiende, zachte, omfloerste trompetklanken, zoals hij dat alleen kan. Het beloofd een concert te worden om bij weg te dromen over de voorbije zomer met ‘Gardens of Abandance’. 

‘Gardens of Abundance’ is het nieuwe album van Eric en Egbert waarop een combinatie van eigen composities en ‘on the spot’ improvisaties te horen is. 

Dit concert maakt onderdeel uit van een serie van drie hoogwaardige jazzconcerten bij de Steenakker. Op 19 november is er een filmconcert van pianist Jaco Benckhuijsen met percussie van Joost Lijbaart. Op 3 december treedt de uit Afghanistan afkomstige zangeres Simin Tander met de Duitse cellist Jörg Brinkmann op in de Steenakker.

Concert Eric Vloeimans en Egbert Derix. Zondag 24 september. Toegangsprijs € 21,75. Aanvang 15.30 uur. Huistheater De Steenakker in Haps. Voor info & tickets kijk op desteenakker.nl.

Uit de krant