Afbeelding

Toneelvereniging Rijkevoort speelt ‘Dwaalsporen en zoeklichten’

Algemeen 1.105 keer gelezen

RIJKEVOORT | Toneelvereniging Rijkevoort start op 23 september met de kaartverkoop van de tragikomedie “Dwaalsporen en zoeklichten” van Anton Hol, onder regie van Frank van den Hoogen.

Iedere dag ontmoeten zes daklozen elkaar voor de ingang van een verlaten spoortunnel. De levensverhalen van Victor, Jeremy, Tjeerd, Paula en Emma en Corrie ontvouwen zich in de loop van dit toneelstuk. Ondertussen krijgen ze te maken met de ijverige ambtenaar Sonja die hen weg wil hebben. Ondanks de onderliggende tragiek blijven Victor, Jeremy, Tjeerd, Paula en Emma en Corrie optimistisch. Er valt naast een traan zeker ook veel te lachen. Wij heten u graag welkom bij één van de vier uitvoeringen.

De uitvoeringen vinden plaats in dorpshuis de Poel Mr. van den Bergplein 10 in Rijkevoort op zaterdag 21 oktober om 15.00 uur en op zondagavond 22 oktober om 20.00 uur. Ook op zaterdag- en zondagavond 28 en 29 oktober start de voorstelling om 20.00 uur. Een kaartje à € 12,50 (inclusief kop koffie/thee) is te koop bij Spar Kuijpers in Rijkevoort of via www.toverij.com.

Uit de krant