Afbeelding

Theater na de Dam Land van Cuijk zoekt acteurs en actrices

Algemeen 831 keer gelezen

REGIO | Theater na de Dam Land van Cuijk is op zoek naar acteurs en actrices voor de voorstelling die op 4 mei in de Schouwburg Cuijk en andere locaties gespeeld gaat worden. Op de avond van de Nationale Dodenherdenking op 4 mei om 21.00 uur zetten theatermakers en artiesten op heel veel podia verspreid over Nederland zich in om deze dag van een extra betekenis te voorzien.

Elk jaar spelen gelijktijdig meer dan honderd voorstellingen die ieder op hun eigen manier betrekking hebben op de Tweede Wereldoorlog. Zo ook in de Schouwburg Cuijk. Voor de voorstelling die op 4 mei 2024 gespeeld gaat worden zijn de voorbereidingen al begonnen. Zo zal gemengd kamerkoor Muzimare uit Grave haar medewerking verlenen aan deze voorstelling.

De werkgroep is op zoek naar enthousiaste acteurs en actrices uit het hele Land van Cuijk voor deze lustrum voorstelling. Een auditie behoort tot de mogelijkheden. Aanmeldingen zien we graag uiterlijk 16 oktober tegemoet. Een ieder die interesse heeft om aan deze voorstelling mee te werken kan zich aanmelden middels een berichtje te sturen naar berry1947@gmail.com of bellen naar 06 23330452. Ook voor meer info.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant