Afbeelding

Het Meesters in de tuin event is dit jaar voor het eerst toegankelijk voor consumenten

Algemeen 1.346 keer gelezen

CUIJK | Iedereen met interesse voor high-end producten in de tuin is op vrijdag 13 oktober van 13:00-18:00u van harte welkom in het Inspyrium te Cuijk. Ruim 50 exposanten tonen op deze beurs hun allernieuwste producten voor volgend jaar. Van tuinmeubelen tot hekwerken, van buitenkeukens tot zwembaden en van tegels tot diverse potten, tuinverlichting en boomhutten. En dat in een natuurlijk opgezette sfeer waarbij boomkwekerij Ebben ruim 250 volwassen bomen op de beursvloer heeft neergezet. Ook een hapje en drankje zijn gedurende deze dag verkrijgbaar op de beursvloer.

Op 13 oktober vindt alweer de 8e editie van het Meesters in de tuin event plaats en dit jaar naast professionals dus voor het eerst ook voor consumenten.

De tuin wint terrein
“De tuin is een steeds belangrijker wordende plaats binnen het privédomein”, vertelt Niels in ’t Veen, oprichter van het evenement. “We krijgen met z’n allen steeds meer oog voor de natuur en brengen graag meer tijd door in de tuin. Daar komt bij dat de verandering van het klimaat een belangrijk thema is maar er ook voor zorgt dat we op korte termijn meer tijd in de tuin zullen besteden. Ook de mogelijkheden om buiten te vertoeven zijn steeds uitgebreider. Dank aan tuinmeubilair wat tegenwoordig net zo comfortabel zit als binnen of de tuinverlichting die je met een app kunt besturen. Multimedia in de tuin zoals beeld en geluid is sowieso makkelijk te installeren tegenwoordig.”

5000m2 aan inspiratie
Met ruim drie hallen en 5000m2 inspiratie is dit het grootste tuinevent in de regio. Op deze dag zijn ook enkele sprekers aanwezig waaronder top interieurarchitect Linda Lagrand. Zij zal spreken over de verbinding van binnen naar buiten.

Kom jij ook?
Het Meesters in de tuin event is gratis en zonder registratie te bezoeken op vrijdag 13 oktober tussen 13:00-18:00u in het Inspyrium, Beerseweg 45 te Cuijk. Ook de parkeergelegenheid en garderobe zijn gratis.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant