Sander Graat (Rechts) overhandigt de cadeaubon aan Han (midden).
Sander Graat (Rechts) overhandigt de cadeaubon aan Han (midden).
PRIJSWINNAARS TOURSPEL

Dankzij collega viel Han al bij eerste deelname in de prijzen

Algemeen 1.309 keer gelezen

BOXMEER | Voor het eerst meedoen en dan gelijk in de prijzen vallen: het overkwam Han Albers uit Wanroij. Met 2823 punten wist hij de vierde plek te bemachtigen in het Maas Driehoek Tourspel. Dat stond garant voor een mooie cadeaubon van Sander Graat Uw Topslijter. Han geeft wel eerlijk toe dat hij deze bijzondere prestatie niet helemaal alleen geleverd. Zijn collega, die wel wat strepen heeft verdient in de wielerspelletjes, heeft Han van tips en tricks voorzien. 

Het ophalen van die mooie prijs werd gecombineerd met - heel toepasselijk - een mooi fietstochtje door de regio, samen met zijn collega. Het duo vertelt dan ook met plezier over de deelname aan het Tourspel. “Ik stond regelmatig in de top drie. Uiteindelijk werd ik vierde en ging ik er niet meer vanuit dat ik iets zou winnen. Totdat mijn collega me dus vertelde dat ook de vierde plaats een prijs won. Dat was een leuke verrassing.” De Wanroijnaar vervolgt:  ”We hadden eigenlijk te weinig sprinters. We moesten wel wat forceren, iets anders indelen. ‘Anders redden we het niet’, zeiden we tegen elkaar.” 

Nu dat achter de rug is moet het duo weer in conclaaf. Wat wordt er gekocht van die cadeaubon? Han staat er op dat de bon besteed wordt aan iets dat hij met zijn maatje kan drinken. “We hebben het tenslotte samen gedaan.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant