Martijn en Carla hebben nu al zin in de inspiratiedagen.
Martijn en Carla hebben nu al zin in de inspiratiedagen.

Zomerkriebels bij Tuincentrum van de Hulsbeek

Algemeen 1.268 keer gelezen

WANROIJ | Deze dagen zit u vast nog vaak in de tuin, lekker luierend of in de avond heerlijk aan het diner. U heeft de tijd om uw tuin eens goed te bekijken, kan deze beter? Misschien een kleine verandering of een hele nieuwe tuin? Laat een professionele tuin- en landschapsontwerper met u mee kijken en kom tot een oplossing! Kom in actie en u kunt de volgende zomer weer heerlijk van uw tuin genieten. Tuincentrum van de Hulsbeek en Carla Rovers Vormgeving stad en landschap organiseren voor u de tuin-inspiratiedagen op zaterdag 7 en 21 oktober bij Tuincentrum van de Hulsbeek aan Oosteind 1 in Wanroij.

Al ruim 50 jaar kunt u bij het Tuincentrum van de Hulsbeek terecht voor al uw vragen met betrekking tot beplanting, aankleding van de tuin en de specialiteit van het tuincentrum: vijvers en waterpartijen. Carla Rovers Vormgeving stad en landschap is een ontwerpatelier uit Wanroij, dat de groene leefomgeving vormgeeft en inricht voor particulier, bedrijf en gemeente. Carla denkt graag met u mee en nodigt u uit voor een unieke schets-sessie! Tijdens deze afspraak analyseren we de bestaande situatie, bespreken we uw wensen en zoeken we naar oplossingen voor uw probleem. Naar aanleiding van uw vooraf gestuurde informatie, bereidt Carla zich voor en kan ze u op deze sessie gericht helpen.

Op 7 en 21 oktober zijn er weer een inspiratiedagen. Voor € 60,00 incl. btw per 30/45 min. neemt Carla u mee naar de mogelijkheden wat betreft de indeling van uw tuin. Aanmelden kan via: info@carlarovers.nl. Geef uw nummer door en Carla belt u voor een afspraak. U gaat na de sessie naar huis met een idee schets voor uw tuin. Ook kunt u een afspraak maken voor een gratis oriëntatiegesprek bij u thuis. Wilt u in dit gesprek ook samen met Carla een tuinschets maken, zijn de kosten hiervoor € 200,00 incl. btw (1,5 uur). www.carlarovers.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant