Zanger Emceeyn, begeleid door drie zangeressen en het combo, tijdens een van de repetities van ‘De Vrienden van Oelbroeck Live’. Rechts dirigent Marc Thijssen. Foto: SPG Photos.
Zanger Emceeyn, begeleid door drie zangeressen en het combo, tijdens een van de repetities van ‘De Vrienden van Oelbroeck Live’. Rechts dirigent Marc Thijssen. Foto: SPG Photos.

Vol weekend met muziekspektakel in Oelbroeck

Algemeen 715 keer gelezen

SINT ANTHONIS | Wie wil genieten van een verrassend muziekspektakel, kan op zaterdag 7 of zondag 8 oktober in Sint Anthonis terecht in MFA Oelbroeck, dat voor de gelegenheid wordt ‘verbouwd’ tot muziektempel. Zangtalenten en muzikanten zetten daar samen in een daverend tempo ‘De Vrienden van Oelbroeck Live’ op de planken.

Onder leiding van art director en dirigent Marc Thijssen worden bezoekers muzikaal en visueel meegezogen in een show zoals liefhebbers die kennen van Night Of The Proms. In de line-up staan plaatselijke en regionale artiesten: Ido Ypma, Lieke Meijer, Stephanie Bongers, Will Thijssen, Sven Cornelissen en dochter Maud, Emceeyn, Sandra Raijmakers, Raymond Bekker en Annelies Claassen. Al dat zangtalent wordt tijdens de non-stop optredens begeleid door een combo, projectkoor en een 50-koppig projectorkest.
De artiesten brengen een diversiteit van nummers met een verrassende doorloop. Van stevige rock en rap tot gevoelige ballads, maar ook knap samengestelde medleys zoals die met hits van the 80’s. Marc Thijssen wil liefhebbers kippenvel bezorgen met deze muzikale achtbaan, af en toe afgewisseld met een darkride of kermisattractie.

Tickets
Op zaterdag 7 oktober begint de show om 20.00 uur, op zondag 8 oktober om 14.30 uur. Op zondag bevinden zich ook zitplaatsen in de zaal. Tickets kunnen zowel besteld worden via de website van Oelbroeck (www.oelbroeck.nl) als aan de balie van Oelbroeck. Voor jongeren tot en met 16 jaar is de entree gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant