Afbeelding

BiblioPlus presenteert ‘Let’s Talk: Zelfliefde en Zelfzorg’

Algemeen 480 keer gelezen

REGIO | In een tijd waarin zelfzorg en zelfliefde van het grootste belang zijn, nodigt de bibliotheek je uit voor een inspirerende avond vol persoonlijke verhalen en inzichten bij het Open Podium “Let’s Talk: zelfliefde en zelfzorg”. Op maandag 16 oktober om 20.00 uur geeft Wies Simons in de kenniskeuken van Bibliotheek Gennep een lezing over dit onderwerp.

Stap binnen in een inspirerende avond vol inzichten en ontdek hoe je zelfzorg integreert in je drukke leven, gezonde grenzen stelt en een diepgaande verbinding met jezelf opbouwt. Mis deze unieke gelegenheid niet om praktische tools te verkrijgen waarmee je direct stappen kunt zetten richting een leven waarin jij jouw eigen behoeften serieus neemt, gezonde relaties met jezelf en anderen opbouwt en zo een lichter en liefdevol leven creëert. 

Wies is van oorsprong Gennepse en heeft ruim 2 jaar haar praktijk aan huis in Brielle (zh) onder de naam Wilgkracht. Ze heeft een master in Gedrag en is erkend Alternatief Therapeut. Deze avond deelt ze de 5 elementen die noodzakelijk zijn om dit te bewerkstelligen. 

Het Open Podium van BiblioPlus is een podium voor mensen uit de gemeenschap om hun verhalen, ervaringen en perspectieven te delen over dat wat hen passioneert. De activiteit is gratis te bezoeken, wel ontvangen we graag een aanmelding vooraf via: biblioplus.nl/agenda. 

Lezing Let’s Talk: Zelfliefde en Zelfzorg” door Wies Simons, maandag 16 oktober, Bibliotheek Gennep, Ellen Hoffmannplein 2. Aanvang: 20.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant