Afbeelding

Dorpspenning Land van Cuijk voor de heer L.H.J.G. (Louis) Verberk uit Boxmeer

Algemeen 1.497 keer gelezen

BOXMEER | Maandagavond 2 oktober heeft de heer Louis Verberk uit Boxmeer de Dorpspenning Land van Cuijk ontvangen. Dit als blijk van waardering voor zijn jarenlange en vrijwillige inzet voor de Boxmeerse Carnavalsvereniging (BCV) De Geitenbok. Deze gemeentelijke onderscheiding werd hem uitgereikt door wethouder Antoinette Maas tijdens de Algemene Ledenvergadering van BCV De Geitenbok in Café-zaal ’t Centrum in Boxmeer.

Louis is al sinds 2008 betrokken bij het bestuur – als secretaris – van de Boxmeerse Carnavalsverenging De Geitenbok. Op 2 oktober is hij gestopt met zijn bestuurswerkzaamheden. In de loop der jaren heeft hij ontzettend veel voor BCV De Geitenbok betekend. Als secretaris van de vereniging verzorgde hij onder andere de ledenadministratie, de verslaglegging van vergaderingen en de postverwerking. Ook was hij lid van diverse commissies, waaronder de boerencommissie, de sponsorcommissie en de liedjesavond-commissie. Daarnaast bood Louis vaak en veel ondersteuning bij de bouwploeg en is hij lid van de Raad van Elf, waarvoor hij in de loop der jaren ook veel activiteiten heeft georganiseerd.

Dorpspenning Land van Cuijk
Gemeentelijke onderscheidingen zoals de Dorpspenning Land van Cuijk zijn bedoeld als teken van waardering en dankbaarheid vanuit de gemeente en de lokale gemeenschap. Als beloning voor iemands inzet en bijzondere verdiensten voor zijn of haar eigen stad of dorp. Personen die in aanmerking komen voor een gemeentelijke onderscheiding, leveren door hun vrijwilligerswerk een bijzondere bijdrage aan de leefbaarheid in hun eigen dorpsgemeenschap. Zij zorgen voor de verbinding en zijn erg belangrijk voor het voortbestaan van hun vereniging.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant