Martien Rongen wint de Ondernemersprijs 2023
Martien Rongen wint de Ondernemersprijs 2023 Foto:

Martien Rongen wint Ondernemersprijs 2023 Land van Cuijk & Noord-Limburg

Algemeen 6.942 keer gelezen

REGIO | De winnaar van de Ondernemersprijs 2023 Land van Cuijk & Noord-Limburg is bekend. In een volle Schouwburg Cuijk kwam Martien Rongen naar voren als winnaar. Antoon van der Horst won de publieksprijs.

“Een teken van een goede leider is niet hoeveel volgelingen je hebt, maar hoeveel leiders je creëert.” Deze uitspraak hangt midden in de vergaderruimte van het kantoor waar Martien Rongen dagelijks aanwezig is en omvat de wijze waarop hij zijn bedrijven aanstuurt. En dat werpt z’n vruchten af, want Martien runt met succes een aantal landbouwbedrijven onder de vlag van Vecunda en het nog jonge mengvoerbedrijf Vitalvé. De trots van Martien zit in de toewijding van zijn compagnons en medewerkers, en de passie waarmee ze dagelijks de bedrijven runnen. 

Jong Talent
In een heuse ‘boksring’ mochten Michelle Heskes, Teun Hermans en Niels van der Hoff strijden voor de Jong Talent-Award. Uiteindelijk ging Teun, de drijvende kracht achter Fun-pro, de specialist in opblaasattracties, er met het goud vandoor. “Super, geweldig!” reageerde Teun. “Een extra beloning op het werk!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant