De repetities zijn in volle gang bij het Seniorenorkest Land van Cuijk.
De repetities zijn in volle gang bij het Seniorenorkest Land van Cuijk.

Seniorenorkest repeteert voor bijzonder concert

Algemeen 1.107 keer gelezen

LAND VAN CUIJK |  Het Seniorenorkest Land van Cuijk geeft op zondag 26 november het traditionele najaarsconcert. Het optreden begint om 14.30 uur in de schouwburg van Cuijk en de entree is gratis. Dit concert is echter niet zómaar een concert, maar heeft in tweeërlei opzicht iets bijzonders. 

Op de eerste plaats wordt er afscheid genomen van de dirigent die de afgelopen 25 jaren het orkest heeft gedirigeerd, te weten Bert Gerrits van den Ende. Bert heeft in al die jaren met veel toewijding het Seniorenorkest geleid. Na een kwart eeuw kiest hij er nu voor om het stokje over te dragen. Vóór de pauze zal afscheid van Bert genomen worden en daarna is er gelegenheid om hem te hand te drukken.

Vanaf 1 maart dit jaar staat het orkest onder leiding van dirigent Hans Cranen. Hans heeft in heel zijn werkzame leven vele harmonieën gedirigeerd en hij zal zich op dit najaarsconcert presenteren met een veelzijdig programma.

Kortom, een concert dat de moeite waard is om naar te komen luisteren. Iedereen is van harte welkom op zondag 26 november om 14.30 uur in Schouwburg Cuijk. De entree is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant