Tafeltje Dekje is een warme maaltijd waar iedereen gebruik van kan maken.
Tafeltje Dekje is een warme maaltijd waar iedereen gebruik van kan maken.

Met spoed gezocht: chauffeurs Tafeltje Dekje Cuijk

Algemeen 1.258 keer gelezen

CUIJK | Draag een steentje bij: bezorg senioren een warme maaltijd! Het is een mooie en dankbare taak om senioren dagelijks te voorzien van een warme maaltijd. In een afwisselend rooster (om de vier of vijf weken) gedurende één week (maandag t/m zaterdag) haalt de bezorger van Tafeltje Dekje de maaltijden op om 11.30 uur bij de Cuijkse Cantheelen en bezorgt deze bij de klanten thuis.

Welzijn Ouderen Cuijk (WOC) is dringend op zoek naar uitbreiding van het vrijwilligersteam van bezorgers Tafeltje Dekje in Cuijk. Wij vragen van een bezorger: vriendelijkheid, flexibiliteit, geduld, stiptheid, voorzichtigheid en affiniteit met senioren. Bezorgen van de maaltijden gebeurt zelfstandig, maar bezorgers ontmoeten elkaar bij het afhalen van de maaltijden en tijdens de informele bijeenkomsten die georganiseerd worden. De bezorger rijdt in de eigen auto en ontvangt een goede kilometervergoeding.

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek, wordt een aantal malen meegereden met een ervaren bezorger om een goede indruk te krijgen van het werk. In overleg wordt bepaald wanneer de nieuwe bezorger zelfstandig aan de slag gaat.

Tafeltje Dekje bezorgers zijn vrijwilligers van Welzijn Ouderen Cuijk (WOC). Heeft u interesse of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met WOC via 0485-574440 of een mail sturen naar infobalie@welzijnouderencuijk.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant