"Iedereen, wees eens extra braaf en lach mooi naar de fotograaf." Foto: Bas Delhij

Ondanks het regenachtige weer was het een geweldige intocht in Boxmeer

Algemeen 2.328 keer gelezen

BOXMEER | Het weer zat de Sint niet mee. Hij trotseerde wind en regen. Toch had hij geen last van heimwee. Slecht weer houdt hem en zijn Pieten toch niet tegen? Hij moest en zou aankomen in Boxmeer. In het centrum stonden tientallen kindjes op hem te wachten. Al zingend en dansend trotseerden zij het weer. Allen stonden ze naar de Sint en zijn Pieten te smachten. 

“Maar wat heb ik vandaag genoten!”, zei Sint naderhand tegen zijn Pieten. “De Boxmeerse intocht behoort écht tot de groten! Het is absoluut één van mijn favorieten.” 

“Het was misschien wel de leukste intocht ooit!”, zeiden de Pieten in koor. “We hebben met heel veel pepernoten gestrooid”. Sint glimlachte van oor tot oor. 

“We gaan er in Boxmeer een mooi feest van maken. Vanaf hier in het Sinterklaashuis in de Weijer, maken we straks koers naar alle schoentjes en daken. Zo wordt iedere Boxmerenaar nóg blijer!” 


 Foto: Fons de Bruin

Heb jij ook leuke plaatjes van de intocht kunnen schieten? Mail ze redactie@demaasdriehoek.nl.. Dan zorgen dat iedereen er van kan genieten. Bij voorbaat dankjewel!

Sinterklaas en de wethouder, schouder aan schouder.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant