In het oude Lambertuskerkje in Linden klinkt op zondagmiddag 3 december prachtige a capella zang van het vocaal vijftal ‘De Strepzilz’.
In het oude Lambertuskerkje in Linden klinkt op zondagmiddag 3 december prachtige a capella zang van het vocaal vijftal ‘De Strepzilz’.

Strepzilz in concert

Algemeen 471 keer gelezen

LINDEN | In het oude Lambertuskerkje in Linden klinkt op zondagmiddag 3 december prachtige a capella zang van het vocaal vijftal ‘De Strepzilz’. De groep bestaande uit drie vrouwen en twee mannen zingt onder bezielende leiding van Ronald Naar. 

Op het programma staat een uiteenlopend repertoire van laat – middeleeuwse liederen via Renaissance en Romantiek naar twintigeeuwse lichte muziek. Juist in deze tijd van het jaar ontbreken ook enkele adventsliederen niet. 

Omdat ze in een grijs verleden ooit begonnen als stemvormingsgroepje is toen gekozen voor de nu nog gebruikte, maar iets aangepaste naam. Het keelsnoepje zelf is dankzij de leiding van dirigent Ronald Naar niet meer nodig.

Het concert begint op zondagmiddag 3 december om 14.00 uur in de Lambertuskerk in Linden. Parkeermogelijkheid is volop achter het nabij gelegen dorpshuis De Burcht. Daar vindt ook na afloop van het concert de nazit plaats. De toegang tot het concert in gratis. Na afloop wordt een vrije gift voor het behoud van het eeuwenoude kerkje zeer op prijs gesteld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant