Afbeelding
WINTEREXTRAVAGANZA LAND VAN CUIJK

Goed voor Boxmeer; ‘Samen zorgen we voor reuring’

Algemeen 1.066 keer gelezen

BOXMEER | Sportevenementen en -evenementen in de regio weten vrijwel allemaal wel Sport 2000 Van Neerven te vinden. De sportzaak is gevestigd aan de D’n Entrepot in Boxmeer, maar bekend in de hele regio. Dat is mede te danken aan de sponsorbijdragen die de zaak graag beschikbaar stelt aan allerlei actieve gelegenheden. “We doen zo iets terug voor de mensen in de regio. Dat zorgt voor verbinding, heel belangrijk hier in Boxmeer. ”

“Die ijsbaan doet iets goeds voor het dorp. Niet alleen ziet het er super gezellig uit maar het is ook goed voor de ondernemers. Ouders gaan lekker winkelen en de kinderen zijn op de ijsbaan, lekker in beweging.” , aldus Dennis Janssen, samen met Maurice van Neerven eigenaar van de bekende sportzaak. “Wij helpen daar zelf ook aan mee. Traditioneel doen we mee met curling, waarschijnlijk met twee teams. Daarna gaan we natuurlijk ook wel een borreltje doen bij Sven, van De Bock. Dat is ook weer een stukje verbinding, zowel met de ondernemers hier én met het personeel onderling.”

“We hebben hier in Boxmeer wel een regiofunctie.”, vervolgt Dennis. “Het is een aantrekkelijk winkelgebied met gratis parkeren. En als straks het gemeentehuis klaar is, wordt Boxmeer nog belangrijker. Ik vind dat we daar als ondernemer ook aan moeten bijdragen. Samen zorgen we voor reuring.”

Sport 2000 Van Neerven is niet alleen dé sportzaak van Boxmeer maar misschien zelfs wel van de regio. Al dertig jaar staat de winkel bekend om zijn ruime aanbod en bovenal uitstekende service. Dennis legt uit: “Het gaat écht om het omgaan met de klant. We zijn natuurlijk blij als iemand iets komt kopen. Maar als iemand iets komt terugbrengen, dan is dat misschien nog wel belangrijker. Wat doe je er mee? Daar draait het om in een goede winkel.” De winkelier vertelt dat ie dagelijks zich actief maakt voor kundig en vriendelijk personeel, eerlijk advies en goede prijzen. “Sporten is gezond, dat willen wij met onze winkel voor iedereen mogelijk maken.”, besluit Dennis. “Maar dat willen we dus ook doen door de ijsbaan bij te staan.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant