Zo zou De Kroon er uit moeten gaan zien.
Zo zou De Kroon er uit moeten gaan zien. Foto: © StudioTEUN

Start verkoop nieuwbouwappartementen De Kroon Boxmeer

Algemeen 1.722 keer gelezen

BOXMEER | Op woensdag 6 december 2023 gaat de verkoop van nieuwbouwplan De Kroon van start. In De Kroon wordt het royaal wonen op een zeer bijzondere plek in het centrum van Boxmeer. Het gebouw met daarin zes betaalbare appartementen en tien luxe appartementen vormt de spreekwoordelijke kroon op de karaktervolle Steenstraat. Hiermee is het project onderdeel van de centrumplannen van de gemeente Land van Cuijk.

De historiserende architectuur van het plan sluit perfect aan op het Boxmeer van weleer. De appartementen zelf zijn helemaal van deze tijd: duurzaam, comfortabel en van alle gemakken voorzien. Door de variatie in woonoppervlakte en door de ligging in het gebouw is elk appartement uniek. De verschillende types bieden ruimte aan één, twee of zelfs drie slaapkamers en de luxe appartementen krijgen maar liefst twee badkamers. Wat overeenkomt is dat alle appartementen worden afgewerkt met een luxe keuken, sanitair en tegelwerk. Zo biedt De Kroon voor ieder wat wils en wordt het een gezellige, fijne plek om te wonen.

Presentatie
De start verkoop van De Kroon vindt plaats in Hotel-Restaurant Riche aan de Steenstraat 51 in Boxmeer. Geïnteresseerden zijn om 18:30 uur welkom voor een uitgebreide presentatie van het project door de makelaars en de ontwikkelaars. Daarna is er ruimte om in gesprek te gaan en kunnen de sfeerbrochure, de prijslijst en het inschrijfformulier in ontvangst worden genomen.

Meer informatie
Meer informatie over De Kroon is te vinden op de projectwebsite www.dekroonboxmeer.nl. Inschrijven voor de appartementen kan vanaf de start verkoop tot donderdag 14 december 2023 12:00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant