In 2022 was de Verlichte boerderijentocht omgeving Sint Anthonis – Oeffelt een groot succes.
In 2022 was de Verlichte boerderijentocht omgeving Sint Anthonis – Oeffelt een groot succes.

Boeren pakken weer uit met verlichte boerderijentocht

Algemeen 2.374 keer gelezen

LAND VAN CUIJK | Ontdek de magie van het platteland tijdens de Verlichte Boerderijenroute op donderdag 28 december, georganiseerd door Land van Cuijk Boert Bewust en ZLTO Land van Cuijk! Rij langs sfeervol verlichte boerderijen en laat je verrassen door prachtige verlichting op het platteland. Onderweg wachten uitdagende puzzelelementen op je. Ga op zoek naar de verlichte letters die samen een zin vormen. Maak die zin af en maak kans op een mooie prijs. Een avontuur voor het hele gezin!

Geniet van een ontspannen tocht over het platteland in Land van Cuijk terwijl de fonkelende lichtjes je de weg wijzen. Deze unieke ervaring brengt je dichter bij het platteland, al eeuwenlang gemaakt door boerenhanden en laat je kennismaken met de schoonheid van het boerenleven.

Noteer in je agenda: 28 december, vanaf 16 uur. Mis deze bijzondere gelegenheid niet! Kom met vrienden en familie en beleef een onvergetelijke avond vol licht, gezelligheid en puzzelen. Voor info en inschrijvingen: boerenentuinderspakkenuit.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant