De winnares neemt dolgelukkig de cheque uit handen van de bedrijfsleider van Cuijk aan.
De winnares neemt dolgelukkig de cheque uit handen van de bedrijfsleider van Cuijk aan.

Hoofdprijs geheel verzorgde reis naar Bali valt in Cuijk

Algemeen 8.388 keer gelezen

CUIJK | Verliefd op Bali; de langverwachte derde film in de zeer populaire Verliefd Op-serie van romkom koning Johan Nijenhuis, is donderdag in release gegaan. Verliefd op Bali is zijn 20e bioscoopfilm en dat is een unicum voor een Nederlandse regisseur. Gisteravond waren in het hele land de LadiesNights en ProseccoNights om de komst van deze film te vieren. In de Bioscoop Industry Cuijk was het extra feest omdat daar de hoofprijs van een geheel verzorgde reis naar Bali is gevallen. Na een zinderende loting onder een groot aantal onafhankelijke bioscopen uit de Go/Filmboekers groep viel de prijs in Cuijk in zaal 1. 

Drie vrouwen, drie generaties, één eiland … een eiland om verliefd (op) te worden! Na het overlijden van haar Indische oma, overtuigt influencer Jenny haar moeder en zus om met haar naar Bali te gaan. Ze zijn totaal verschillend en komen ieder met hun eigen motivatie en vragen naar het eiland. Terwijl Jenny haar carrière probeert te redden, wil Dewi vooral op zoek naar haar roots en hoopt Cornelie dat de reis haar en haar dochters dichter bij elkaar brengt. Door de zoektocht naar een familielegende ontvouwt zich te midden van de kleurrijke Indonesische cultuur niet alleen een oude liefdesgeschiedenis, maar ontstaan er onverwacht ook nieuwe liefdes.

De film - met een sterrencast met o.a. Anouk Maas, Jim Bakkum,  Edwin Jonker, Soy Kroon, Nadja Hüpscher, Tara Hethara, Mingus Dagelet, Wieteke van Dort en Juultje Tieleman is vanaf 1 februari 2024 te zien in de bioscoop. De titelsong wordt gezongen door Bibi Breijman

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant