Evelien tijdens de finale van Miss Brabant. (Foto: John Vermeeren.)
Evelien tijdens de finale van Miss Brabant. (Foto: John Vermeeren.) Foto:

Boxmeerse beauty grijpt naast podiumplaats; ‘Het ging mij om het hele traject. Ik heb zo’n groei doorgemaakt!’

Algemeen 5.187 keer gelezen

BOXMEER | “Het is écht zó snel voorbij gegaan!”, zegt Evelien van Heerwaarden. Zaterdag 3 februari deed ze mee aan de verkiezing voor Miss Beauty of Noord Brabant. De Boxmeerse schone is helaas niet in de top 5 terecht gekomen maar kijkt wel met heel veel trots en tevredenheid terug op dit bijzondere traject.

Op welke plaats Evelien nou daadwerkelijk is geëindigd, dat is niet bekend gemaakt. De organisatie geeft enkel de top 5 prijs. “Maar dat vind ik ook niet zo belangrijk.”, zegt Evelien bescheiden. “Het ging mij om het hele traject. Ik heb zo’n groei doorgemaakt, zo veel geleerd!”

Nieuwe verkiezingen
Dankzij de missverkiezing is er ook al wel een deurtje hier en daar open gegaan. De Boxmeerse beauty vertelt al voor een aantal andere missverkiezingen te zijn gevraagd. “En het lijkt me zeker ook leuk om nog eens aan eentje mee te doen.”

Desondanks trekt ze nog niet direct de hoge hakken en lange jurk aan. Het traject dat Evelien moest doorlopen voor de verkiezingen van Miss Brabant was “heel intensief”. Voordat een nieuwe missverkiezing wordt ingezet wil Evelien “eerst even bijkomen en rustig aan doen. Het was een intensief traject, maar ook heel erg gaaf!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant