Kom ook gezellig meezingen met de beste Hollandse hits in Café 't Centrum.
Kom ook gezellig meezingen met de beste Hollandse hits in Café 't Centrum.

Café ’t Centrum blijft bij zijn leest met Hollandse Avond

Algemeen 1.265 keer gelezen

BOXMEER | “’Schoenmaker blijf bij je leest’ zeggen ze wel eens, en dat is ook wat wij doen.”, aldus Pascal Leenhouwers van Café ’t Centrum in Boxmeer. Terwijl sommigen nog strijden tegen de carnavalskater bereidt de uitbater van deze bruine kroeg alweer het volgende feest voor: een Hollandse avond. Op zaterdag 2 maart is het zo ver en laat ’t Centrum zien waar het groot in is geworden. “Als je ons café binnenloopt hoor je negen van de tien keer Hazes door de speakers. Of er speelt wel een heerlijke Amsterdamse lijst.” lacht Pascal. Volgens de cafébaas hóórt dat ook in een bruine kroeg. “Vandaar dat we het weer eens tijd vonden voor een Hollandse avond.”

Ditmaal staat topper Dave van Well, bekend van het tv programma ‘Ik geloof in mij’, op de bühne. Dave is een bekende naam in de muziekwereld en heeft een groot hitrepertoire, waaronder ‘Mooie Heupen’, ‘Caramia’, ‘Jouw Kus’ en ‘Ietsie Pietsie Inie Mini’. DJ Arno Schuurmans zal de rest van de avond voorzien van de broodnodige ‘Zij Gelooft In Mij’s’, ‘Kali’s’, en ‘Engelbewaarders’. Kortom, niks geen reggae, metal of rap, enkel Hollandse klappers. Ook Schuitmaker blijft bij zijn leest

Pascal: “Wij vragen geen entree, iedereen is welkom. We hopen je te zien op 2 maart in Café ‘t Centrum te Boxmeer. Aanvang 20:30 uur.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant