Afbeelding

Vierlingsbeek speelt voor Vierlingsbeek; Memory Lane én Fenix naar Gryphus

Algemeen 679 keer gelezen

VIERLINGBEEK | Op zaterdag 2 maart aanstaande vindt er in Gryphus te Vierlingsbeek een concert plaats van de rockband Memory Lane. In het voorprogramma speelt de eveneens uit Vierlingsbeek afkomstige band Fenix.

Begin 2020 vinden zes mannen met liefde voor muziek elkaar in hun passie: het spelen van klassiekers uit de jaren 60, 70 en 80: Memory Lane is geboren. Wij herkennen onze dorpsgenoten Jaap Verbeeten, Sam Koppes en Bart Jansen. Samen met hun Nijmeegse vrienden Ender, Lars en Leon zorgen zij met meerstemmige zang, twee gitaren, mondharmonica, bas, toetsen en drums voor een rockende avond met een nostalgisch randje. Van Pink Floyd via Tom Petty naar The Beatles, van The Doors via Robert Palmer naar The Rolling Stones en van C.C.R. via Lynyrd Skynyrd naar Queen. Alles komt voorbij. Laat je meevoeren op deze trip down Memory Lane!

Fenix is de doorstart van Blue Or Green en Throw In The Towel, de bands rondom de Vierlingsbeekse muzikanten Martijn en Tim Vernooij en Freek Reijnders. Inmiddels is de band uitgegroeid tot een zestal en druk bezig eigen tracks te schrijven. Rock met soms een uitstapje naar de blues en hardrock. De eigen songs worden aangevuld met nummers van onder andere Muse, Foo Fighters en Rolling Stones.

Gryphus is geopend vanaf 20.30 uur, Fenix start de avond om 21.00 uur. De entree voor dit concert bedraagt 5,00 euro. Meer informatie is te vinden op www.gryphus.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant