Gefeliciteerd Arnold en Jeannette!
Gefeliciteerd Arnold en Jeannette! Foto:

Jeannette en Arnold zijn al 60 jaar verliefd op elkaar

Algemeen 1.968 keer gelezen

CUIJK | Hij kwam uit Velp met de brommer toen hij Jeannette leerde kennen, om later met haar in het huwelijksbootje te stappen. Nu zijn we inmiddels 60 jaar later. Die brommer is er al lang niet meer, maar de liefde tussen Arnold en Jeannette Veenendaal – Van den Berg nog steeds niet verroest.

Het dansavondje in Nijmegen werd voor Arnold ineens heel die lange brommerrit waard toen hij Jeannette zag. De vonk sloeg snel over en sinds dat moment zijn de twee onafscheidelijk. Met hun nieuwe woonplaats Cuijk als thuisbasis, genoot het paar jarenlang van hun grote kampeerhobby. Heel Nederland werd verkend, met z’n tweetjes maar ook met de twee dochters en zoon.

Nee, de tortelduifjes zijn absoluut geen huismussen. In de reguliere werkweken, die Arnold bij Homburg doormaakte en Jeannette als huisvrouw, werd de vrije tijd graag ingevuld buiten de deur. Biljarten, koersballen, shoppen, en buurten met een bakkie: het zijn Arnold en Jeannette’s grote hobby’s. Binnenshuis wordt er lekker gelezen, gebreid of komen er spelletjes op tafel, zoals Rummikub. Gezelligheid alom dus, bij familie Veenendaal - Van den Berg. En dat dus al 60 jaar lang. Volgens Jeannette en Arnold rust het geheim van de liefde in leuke dingen van het leven: niet op elkaar brommen maar juist “veel lachen samen, met veel liefde.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant