Afbeelding

Basis wijncursus voor beginners

Algemeen 877 keer gelezen

BEUGEN | Waardeer je een glas wijn en wil je er meer van weten? Of werk je in de horeca en wil je beter kunnen informeren en adviseren? Dan is deze wijncursus in MFA het Kruispunt in Beugen echt iets voor jou. De cursus is geschikt voor iedere wijnliefhebber die de basistechniek wil leren van het wijnproeven. 

Tijdens de cursus benut je op optimaal je zintuigen: kijken, ruiken, proeven. Je leert een wijnetiket lezen. Ondertussen raak je vertrouwd met veel gebruikte wijntermen. Verrassend is dat er in de cursus enkele niet alledaagse wijnen worden geproefd. 

De cursus vindt plaats op 28 maart, 11 en 25 april in MFC het Kruispunt in Beugen. Twee gepassioneerde grootofficieren van La Cinquième PaCe (LCP), de lokale afdeling van het Nederlands Genootschap van Wijnvrienden (NGW), geven de cursus. De kosten bedragen € 129 per persoon. Dit is inclusief de proefwijnen, kaasplateau’s, naslagwerk met oorkonde en een half jaar lidmaatschap van LCP. Voor aanmelden, mogelijk tot uiterlijk 21 maart, of meer info over de cursus: Marcel Volleberg 06 51832582 of mail la5epaCe@gmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant