Afbeelding
Foto:

TriNed viert 25-jarig bestaan met groots jubileumfeest

Algemeen 732 keer gelezen

REGIO | TriNed is dé glasvezelprovider van het eerste uur en bereikt dit jaar een mijlpaal: 25 jaar vol toewijding aan betrouwbare diensten en servicegerichtheid via glasvezelnetwerken door héél Nederland. Dit zilveren jubileum willen zij vanzelfsprekend niet zomaar voorbij laten gaan en wordt dan ook groots gevierd!

Met trots kijkt het bedrijf terug op deze periode van 25 jaar, waarin het zichzelf heeft gepositioneerd als een betrouwbare en vooruitstrevende provider op de markt. TriNed omarmt met veel enthousiasme de toekomst, vol verwachting van verdere groei en versterking van haar positie op de glasvezelmarkt.

En dat vier je gewoon met ze mee
Het hoogtepunt van de jubileumviering staat gepland op zaterdag 8 juni. Dan nodigt TriNed haar bestaande klanten en partners uit voor een betoverend jubileumfeest. Deze dag belooft een onvergetelijke ervaring te worden, doordrenkt met magie en plezier, waarbij herinneringen worden opgehaald en nieuwe herinneringen worden gemaakt. Maar vooral ook als dank richting klanten en partners die hen al jaren lang trouw zijn.

Gewoon al 25 jaar heel goed
Het bedrijf heeft 2024 aangegrepen om zichzelf te herdefiniëren van ‘gewoon TriNed’ naar ‘TriNed, gewoon goed’. Met een eigen klantenservice, zonder keuzemenu’s, die geopend is tot 23.00 uur ’s avonds, eigen gecertificeerde monteurs en een team vanmeer dan 70 toegewijde medewerkers, behoort ‘gewoon’ nu definitief tot het verleden. Onder het nieuwe motto ‘Wat we doen, doen we gewoon goed’ blijft TriNed synoniem voor betrouwbare diensten via glasvezel en uitmuntende service in Nederland.

Voor TriNed is het feest pas écht compleet als iedereen het gewoon mee kan vieren! Als kers op de taart biedt TriNed daarom een speciale jubileumdeal aan voor nieuwe klanten. Wie nu klant wordt bij TriNed, ontvangt maar liefst 25 maanden lang 5,- per maand korting op het internetabonnement. En kies je voor een 2-jarig abonnement, dan betaal je geen activatiekosten á 25,-. De jubileumdeal bestel je via trined.nl. Voor meer informatie kun je TriNed bereiken via 0800 8030.

TriNed kijkt al uit naar de volgende 25 jaar van gewoon goede diensten, service en klantgerichtheid!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant