Michel Hermens van MH Hoveniers in Beugen. (Foto: Patrick Bongartz)
Michel Hermens van MH Hoveniers in Beugen. (Foto: Patrick Bongartz) Foto:

MH Hoveniers viert vijftien plus één

Algemeen 2.155 keer gelezen

BEUGEN | MH Hoveniers viert feest. De in Beugen gevestigde tuinspecialist bestaat dit jaar namelijk ‘vijftien plus één jaar’. Eigenaar Michel Hermens legt uit: “Vorig jaar, toen we eigenlijk ons jubileum hadden, werd hier een nieuwe bedrijfshal gebouwd. Inmiddels is alles klaar en dus wil ik het graag aan iedereen laten zien.” Om die reden houdt Michel op zaterdag 6 april een open dag. 

Als hovenier is Michel dag in dag uit bezig met een klus op locatie. Zijn uitgebreide machinepark maakt het mogelijk om ieder project met beide handen aan te pakken. De nieuwe hal vormt het onderdak voor deze apparatuur. “Maar omdat ik dus veel op locatie ben, weet eigenlijk niemand hoe het er hier uit ziet. Ik denk dat van alle partners ongeveer 90% nog niet hier is geweest.” aldus Michel. “Dus gaan we een open dag houden. We willen heel graag ons bedrijf laten zien, daarnaast willen we onze partners, gespecialiseerd in alles van bestrating tot overkappingen, aan elkaar én aan onze klanten voorstellen. Uiteraard is iedereen van harte welkom!”

Van schets tot tuin
Volgens Michel is het bij de open dag niet de bedoeling om hele tuinschetsen voor mensen te maken, zoals ze normaliter wel zouden doen in de aanloop naar een nieuw project. Het winnen van informatie of het eventueel inplannen van een afspraak, dat kan natuurlijk wel. “Maar het gaat ons er vooral om dat mensen weten wie we zijn, wat we doen, hoe we werken, en met wie.” , vertelt Michel. “We willen bijvoorbeeld graag laten zien dat we gespecialiseerd zijn in beregeningsystemen. Maar we vinden het ook heel belangrijk om te vertellen we altijd eerst met mensen in een relatief lang voortraject gaan zodat alles goed duidelijk is en er geen verrassingen zijn.” Daarnaast wil Michel benadrukken dat MH alles altijd in overleg met de klant uitvoert. Michel: “Zo heb ik dat ook geleerd bij de opleiding in Nijmegen en zo geven wij dat als erkend leerbedrijf, waarbij we zelf ook examens afnemen bij die opleiding, ook weer door aan de nieuwe generatie.”

Vijftien plus één
Michel kijkt terug naar zijn eigen begindagen. “Terwijl ik nog met de opleiding was, vijftien plus één jaar geleden, begon ik al voor mezelf. Door hard werken, en omdat ik gewoon altijd graag met groen bezig ben en lekker buiten wil zijn, heb ik het bedrijf kunnen uitbouwen.”, zegt de trotste hovenier. “Bovenal heb ik veel te danken aan de samenwerking met mijn partners maar bovenal aan mijn trouwe klanten en werknemers. Daarom organiseer ik dus die open dag, zodat we gezellig samen die vijftien plus één kunnen vieren.”

Meer weten over MH Hoveniers? Kom vooral langs op de open dag op zaterdag 6 april aan de Molenveldweg 2A in Beugen of neem een kijkje op www.mhhoveniers.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant