Het prinsenpaar van carnavalsvereniging de Bokken en hun gevolg.
Het prinsenpaar van carnavalsvereniging de Bokken en hun gevolg.

Pronkzittingen van de Bokken: 'Zak eens even door'

Carnaval 366 keer gelezen

SINT HUBERT | Met een druk bezochte prinsenreceptie achter de rug is carnavalsvereniging De Boken klaar voor de pronkzittingen in de Jachthoorn op vrijdag 19 en zaterdag 20 januari.

Dat prins Han d'n urste en prinses Annemieke van feesten houden en daarbij wel eens lekker even 'door zakken' met hun vrienden, waarbij je dan wel eens iets met elkaar afspreekt, is inmiddels wel duidelijk geworden. Tja: 'belofte maakt schuld'. De prettige bijkomstigheid voor het prinsenpaar was echter dat zij daarom niet lang hoefden na te denken over de invulling van hun hofhouding. De pronkzittingen worden gehouden op vrijdag 19 en zaterdag 20 januari 2018 in de Jachthoorn. Samen met de deelnemers is de pronkzittingcommissie aan de slag om een gevarieerd programma samen te stellen waarin cabaret, zang, dans, toneel en buut niet zullen ontbreken.

Pronkzittingen
De vrijdagavond zal om 19.30 uur beginnen. In de loop van deze avond zal het boerenbruidspaar van de Bokken tevoorschijn komen. Op de zaterdagavond is de aanvang 20.00 uur en zal de pronkzitting afgesloten worden met een afterparty. De voorverkoop van de entreekaarten (van 11,- euro p.p.) is op donderdag 4 januari 2018 van 20.00 – 21.00 uur in de Jachthoorn.

Uit de krant